exclusieve tuinen

De tuin, verlengstuk van je woning

Het wordt steeds belangrijker om de tuin als verlengstuk van het binnengebeuren te zien. Buiten naar binnen halen en andersom zorgt voor meer leefruimte en vele mogelijkheden. Op deze manier ontstaat de exclusieve tuin. Mooie zichtlijnen en grote raampartijen geven je interieur een beeld alsof het buitengebeuren er helemaal bij hoort. Dit geldt voor zowel de winter als de zomer. Oók in de winter is in de tuin genoeg te beleven om er vanuit je living van te genieten. Denk maar eens aan een winter met sneeuw. Zet een aantal objecten buiten neer waar de vogeltjes voedsel op kunnen vinden en het is genieten van de vele kleuren en het af en aan vliegen.

De designtuin

Ben je een liefhebber van mooie objecten in de tuin? Er zijn tal van mogelijkheden om een passend designontwerp te laten maken. De designtuin is een van de meest exclusieve tuinen die uniek zijn door een bijzonder ontwerpen te laten realiseren. Een designtuin laat vooral vernieuwingen zien die best wel gewaagd mogen zijn. Een buitenkeuken is in exclusieve tuinen het meest gevraagde concept. Maar ook een zwembad mag in zo'n tuin niet ontbreken.

Wellness in de tuin

Exclusieve tuinen worden tegenwoordig bijna allemaal voorzien van een strak ogend zwembad. En niet enkel een zwembad behoort bij het wellnessgebeuren, maar ook een losstaande sauna is helemaal trendy. En wat te denken van een jacuzzi. Voor een heerlijke avond vol met deze aangename faciliteiten in je tuin hoef je niet meer de deur uit om een wellnesscentrum te bezoeken.

Relaxen in de tuin

Exclusieve tuinen zijn om in te relaxen. Heerlijk bijkomen in een bubbelbad of met een koud drankje op je terras even bijkomen van de drukke werkdag. Een relaxtuin kan door een erkend tuinontwerper samen met jou worden gerealiseerd. Er is niets prettiger dan onder een mooie overkapping te genieten van een heerlijk etentje met vrienden.

Erkende tuinontwerper

Online vindt je een groot aantal tuinontwerpers die kunnen zorgen voor een goed concept van een exclusieve tuin. Tevens kan de aanleg en het onderhoud ook worden verzorgd door deze tuinspecialist. Tuinspecialisten werken meestal met een goed team om zich heen, die je droomtuin kunnen waarmaken, aanleggen en onderhouden. Laat je voordat het tuinontwerp op papier staat goed voorlichten. Adviezen over mogelijkheden en jou specifieke wensen worden dan meegenomen in het tuinplan. Een exclusieve tuin zal met passie en creativiteit worden aangelegd. Het is dan ook écht belangrijk dat je je wensen kenbaar maakt. Wil je veel vaste planten in je tuin? Of alleen maar struikjes en een klein gazonnetje. Kijk voor informatie op de diverse websites over tuinaanleg en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.


Delen